De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Creamcheese ball

Zoek jij nog iets lekkers om op je toastje of brood te smeren? Dan is deze creamcheese ball écht wat voor jou. Naast dat het er enorm lekker uit ziet, is het een enorm lekker smeersel.

Direct naar recept
Creamcheese bal

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Zoek jij nog iets lekkers om op je toastje of brood te smeren? Dan is deze creamcheese ball écht wat voor jou. Naast dat het er enorm lekker uit ziet, is het een enorm lekker smeersel.

Bereidingswijze

Roer in de mixer met roerwerk of met de hand de roomkaas glad. Snijd de knoflook fijn. Voeg de cheddar, jam, zout, tabasco en de knoflook toe en meng goed door.  

Leg de kaasmassa in een laagje plasticfolie en rol tot een grote bal en leg het in een kom in de koelkast. Laat de bal een nacht liggen in de koelkast om de smaken in te laten trekken en op te stijven. 

Snijd de bieslook fijn. Hak de noten. Meng de gehakte noten en de bieslook. Rol de kaasbol erdoorheen zodat deze aan alle kanten bedekt is.  

Leg de kaasbol op een schaal. Serveer met toastjes of stokbrood bij. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

3 reacties

Heerlijk een aanrader
Willie Elbers
09-12-2024
Kun je deze roomkaas Ball invriezen?
Angelique Visser
28-12-2024
Hi,
Je kunt deze zeker invriezen! Wikkel hem strak in vershoudfolie en je kunt hem ongeveer 1 à 2 maanden bewaren in de vriezer.

Groetjes,
Team-24Kitchen
24 kitchen
06-01-2025

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.