Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Doe de bloem, maïsmeel, suiker, zout, knoflookpoeder, zwarte peper en bakpoeder in een beslagkom en mix dit met een vork.
-
Voeg de eieren en de karnemelk bij je droge ingrediënten en mix met een garde of handmixer.
-
Snijd de jalapeño’s in kleine stukjes.
-
Smelt de boter in (ovenbestendige) pan en voeg de gesneden jalapeños naar smaak toe en bak deze even op.
-
Voeg de gesmolten boter samen met de jalapeños al roerend toe aan het beslag.
-
Giet het beslag in de pan of in een bakvorm van 23 cm. Strijk de bovenkant glad. Bak het cornbread 20 tot 25 min af.
-
Verdeel de geraspte mozzarella over het afgebakken cornbread en laat langzaam smelten.
2 reacties
Wij hebben het recept aangepast. De juiste ingredienten staan er nu in.
Groeten,
Team-24Kitchen