Cocochas de merluza pil pil

3
Gemiddeld

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
Pel en hak de knoflook fijn. Hak de gedroogde pepers fijn. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de peper. Voeg de kinnetjes van de kabeljauw toe en bak circa 15 minuten mee. Giet de olie af en laat de kinnetjes van de kabeljauw 2-3 minuten rusten. Pluk en hak de peterselie fijn en roer de peterselie door de kinnetjes van de kabeljauw. Wals de kinnetjes in de pan op laag vuur. Serveer met brood.

Ingredienten

4
Personen

Cocochas de merluza pil pil

  • 3 teentjes knoflook
  • 2 gedroogde pepers
  • 200 ml olijfolie van goede kwaliteit
  • 200 g kinnetjes van kabeljauw
  • 1 bosje bladpeterselie
  • 1 stokbrood
Geef je waardering
3