Bereiding
Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.
Kip marineren
Snijd de kippendijen in blokjes. Meng de kip met de sambal, honing en ketjap. Laat circa 5 minuten marineren.
Chiliwok
Rooster de cashewnoten in circa 3 minuten goudbruin in een droge pan. Maak de bladeren van de sla los. Houd 2 bladeren sla per persoon apart en snijd de rest in repen. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Snijd de courgettes in blokjes. Verhit een scheutje olie in de wok en roerbak de gemarineerde kip circa 5minuten. Voeg de courgette, paprika, maïs, cashewnoten en gesneden sla toe en roerbak circa 2 minuten mee.
Serveren
Verdeel de achtergehouden slabladeren over de borden. Schep de Chiliwok in de sla. Serveer met de meergranenrijst.
0 reacties