Bereiding
Kook de parelgort in circa 25 minuten beetgaar in een pan met 1 liter water en een beetje zout, tot het water is opgenomen door de parelgort.
Pel en snipper de ui. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Snijd de bacon en de kippendijfilet in reepjes. Spoel de cannellinibonen en laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olijfolie in een ruime pan. Bak de kippendijfilet goudbruin aan. Schep uit de pan en zet apart. Bak de bacon, de ui en de kastanjechampignons met een beetje zout 5 minuten totdat deze beginnen te kleuren. Breng op smaak met peper.
Leg de kip terug in de pan, voeg het maiszetmeel met de kippenbouillon, de slagroom en de cannellinibonen toe en roer goed door. Stoof met de deksel de pan de kip op zacht vuur in circa 20 minuten gaar.
Ris de blaadjes van de helft van de dragon en hak fijn. Verbrokkel de geitenkaas en meng met de dragon.
Serveren
Serveer de cassoulet met parelgort en de geitenkaas.
0 reacties