Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Aardappels
- Meng in een ovenschaal de aardappels met een scheutje olie en een beetje zout en bak de aardappels in de oven in circa 20 minuten goudbruin en krokant.
Bloemkool
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Snijd de bloemkool in roosjes.
- Kook de bloemkool in circa 6 minuten beetgaar en giet af.
Captains dinner
• Pel en snijd de ui in ringen.
• Giet de kapucijners af en spoel schoon.
• Verhit een pan en bak de spekblokjes in circa 8 minuten uit.
• Voeg de uien en de kapucijners toe en bak circa 4 minuten mee.
• Roer de Amsterdamse uien erdoorheen.
Varkenskarbonades
- Bestrooi de karbonades met een beetje zout en peper en snijd de karbonades aan de vetrand in.
- Verhit een scheut olie in een pan en bak de karbonades in circa 8 minuten om en om goudbruin en gaar.
- Voeg als de karbonades bijna klaar zijn de boter toe en laat de boter smelten.
Serveren
- Serveer het gerecht met de augurken en piccalilly.
0 reacties