De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Broodje met brie en smeuïge walnotenpasta

Verwarm een koekenpan.
Rooster de walnoten circa 3 minuten gelijkmatig in de droge koekenpan.
Vijzel de walnoten met een scheutje olie en de sambal tot een smeuïge pasta.
Snijd de broodjes open besmeer de twee helften met de walnotenpasta.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Broodje met brie en smeuïge walnotenpasta

Bereidingswijze

  • Verwarm een koekenpan.
  • Rooster de walnoten circa 3 minuten gelijkmatig in de droge koekenpan.
  • Vijzel de walnoten met een scheutje olie en de sambal tot een smeuïge pasta.
  • Snijd de broodjes open besmeer de twee helften met de walnotenpasta.
  • Verdeel de brie over de broodjes. Leg op de brie wat veldsla. Meng de honing met de sherryazijn en bedruip de broodjes ermee.

Tip: ook lekker met een beetje jam in plaats van sambal.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.