- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Bak de pistolets in de oven in circa 8 minuten krokant.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Snijd de kipfilet in dunne repen.
- Snijd de champignons in plakken.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak de champignons, paprika en de kipfilet in circa 6 minuten gaar.
- Giet de abrikozen af en snijd dunne repen. Voeg de abrikozen toe en bak circa 2 minuten.
- Pluk en hak de blaadjes peterselie fijn. Roer door het gerecht en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Snijd de broodjes open.
- Snijd de onderkant van de litte gem, maak de blaadjes los en snijd de blaadjes in grove repen.
Feestelijke saus
- Meng de ingrediënten voor het feestelijke sausje met elkaar.
Serveren
- Schep de kipvulling op het broodje en verdeel de blaadjes sla een de saus erover.
0 reacties