Broodfrittata
- Snijd het brood in blokjes en meng de melk door het brood.
- Pel en snipper de rode uien.
- Kluts de eieren en breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de ham in blokjes en snijd de bieslook fijn.
- Knijp de broodblokjes uit, schep ze met de ham, uien en bieslook door het eimengsel en roer goed door.
- Verhit een scheut olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erin en bak de frittata, met deksel op de pan, circa 10 minuten op middelhoog vuur tot hij bovenop droog is.
- Schud de frittata los in de pan, keer hem om en bak de onderkant, zonder deksel o de pan, in circa 3 minuten goudbruin.
Snacktomatensalade
- Halveer de helft van de snacktomaatjes.
- Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer in blokjes.
- Was de kropsla en pluk de bladeren.
- Laat de bonen uitlekken op een zeef en spoel ze af.
- Pluk en snijd de koriander fijn.
- Meng in een kom de komkommer, snacktomaatjes, sla, koriander en bonen met de chilisaus en breng op smaak met zout en peper.
Serveren
- Verdeel de resterende snacktomaatjes over de cocktailprikkers.
- Snijd de frittata in 4 punten, leg op elk bord 1 punt en steek in elke punt een snack tomatenspiesje.
- Serveer de salade ernaast.
0 reacties