- Verwarm de oven voor op 180 ÂșC.
Mini pruim trostomaten
- Leg de mini pruim trostomaten in een ovenschaal. Besprenkel met olie en bestrooi met zout en peper. Pof de tomaten circa 8 minuten in de oven.
Brood
- Snijd het brood in dikke plakken. Leg de plakken brood op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met geraspte kaas. Bak de plakken brood in de oven in circa 6 minuten krokant.
Spread
- Schil en snijd de bleekselderij in grove stukken.
- Snijd de komkommer in kleine blokjes.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Snijd de augurken in blokjes.
- Snijd de radijs in blokjes.
- Pureer de groente met de staafmixer.
- Snijd de forel fijn en roer de forel en kwark door de groente.
- Breng op smaak met zout en peper.
Serveren
- Besmeer het brood met de spread. Bestrooi de spread met tuinkers en serveer de tomaatjes ernaast. Tip: Als het loof van de radijsje mooi groen en knapperig is, is het lekker om bij de spread te serveren.
0 reacties