Aardappels
• Breng een pan met water en zout aan de kook.
• Schil en snijd de aardappels in vieren.
• Kook ze gaar in circa 15 minuten
Tomatensalade
- Snijd de tomaten in dunne plakken.
- Schil en snijd de uien in dunne halve ringen.
- Snijd de augurken in schuine plakken.
- Leg de tomaat, ui en augurk op elkaar op een bord.
- Schenk de olijfolie erover.
- Snijd de peterselie fijn en strooi over salade
- Breng op smaak met zout en peper.
Aardappels
- Snijd de dille fijn.
- Giet de aardappels af en laat ze uitdampen in een kom.
- Smelt de roomboter in de hete aardappels en meng voorzichtig door elkaar.
- Bestrooi met dille en breng op smaak met zout en peper.
De biefstuk
- Sla de biefstukken voorzichtig een beetje stuk met een speciale vleeshamer, koekenpan of deegroller.
- Smeer een koekenpan en de biefstukken in met kokosolie en bestrooi de biefstuk met peper.
- Verhit een koekenpan op het vuur.
- Bak de biefstukken elke zijde circa 1 minuut om en om.
- Zet het vuur uit en laat het vlees, met deksel op de pan, rusten
Meld je aan en praat mee