De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Aziatisch visje met broccolisalade

Een heerlijk en eenvoudig te bereiden visgerecht met Chinese vijf kruiden!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Aziatisch visje met broccolisalade

Bereidingswijze

Noedels

Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Aziatisch visje

Meng in een kom de bloem met de Chinees 5 kruidenpoeder. Dep de vis droog met keukenpapier en wentel de filets één voor één door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de visjes om en om in circa 5 minuten krokant en gaar.

Broccolisalade

Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook de broccoliroosjes in circa 4 minuten beetgaar. Giet de broccoli af en spoel koud. Schep de broccoli terug in de pan. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes fijn. Meng de peper, sap van de limoen, gembersiroop en de sesamolie door de broccoli.

Serveren

Snijd de limoen in vieren. Verdeel de noedels, vis en broccolisalade over borden. Serveer met een partje limoen. 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.