Aziatisch visje met broccolisalade

2
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Noedels

Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Aziatisch visje

Meng in een kom de bloem met de Chinees 5 kruidenpoeder. Dep de vis droog met keukenpapier en wentel de filets één voor één door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de visjes om en om in circa 5 minuten krokant en gaar.

Broccolisalade

Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook de broccoliroosjes in circa 4 minuten beetgaar. Giet de broccoli af en spoel koud. Schep de broccoli terug in de pan. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes fijn. Meng de peper, sap van de limoen, gembersiroop en de sesamolie door de broccoli.

Serveren

Snijd de limoen in vieren. Verdeel de noedels, vis en broccolisalade over borden. Serveer met een partje limoen. 

Ingredienten

4
Personen

Noedels en Aziatisch visje

  • 300 g noedels
  • rijstolie
  • 100 g bloem
  • 2 tl 5 spices poeder
  • 4 kabeljauwfilets à 100 g

Broccolisalade

  • 2 stronken broccoli
  • 1 rode peper
  • 1 limoen
  • 3 el gembersiroop
  • 2 el sesamolie

Extra nodig

  • rasp
  • keukenpapier
Geef je waardering
2