Stappenplan
-
Maak de avocado’s schoon. Rasp de gember fijn. Hak de dille en koriander fijn. Haal de bladeren van de baby-romainesla. Laat de linzen uitlekken. Snij de radijzen in dunne plakken
-
Rooster de pompoenpitten.
-
Prak de avocado's met samen met het limoensap, gember, zout, peper en chilivlokken fijn. Voeg de dille en koriander toe en meng door. Breng op smaak met wat extra zout, peper of limoensap.
-
Doe de romainesla en linzen in een grote mengkom met de olijfolie, citroenrasp en sap, zout en peper en meng goed door.
-
Meng de yoghurt en tahin met een snuf zoete gerookt-paprikapoeder goed door elkaar.
-
Verdeel de romainesla in een grote serveerschaal. Lepel de geprakte avocado erover. Verdeel de overgebleven linzen uit de kom over de schaal. Verdeel de plakjes radijs en pompoenpitten en maak af met de yoghurtdressing.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
1 reactie