Auberginecurry
- Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de aubergines in blokjes.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak de aubergine en paprika circa 7 minuten.
- Voeg de currypasta toe, roer door en laat circa 2 minuten bakken.
- Voeg de kokosmelk, water en het bouillonblokje toe en breng aan de kook. Laat het geheel circa 10 minuten sudderen tot er een dikke saus ontstaat.
- Pluk en hak de basilicum fijn.
- Voeg op het laatst de basilicum toe en breng op smaak met het sap van de limoen.
- Serveer met de rijst.
Komkommersalade
- Schil met een kaasschaaf de schil van de komkommer en schaaf de komkommer in plakken.
- Meng in een kom alle ingrediënten voor de salade.
Meld je aan en praat mee