De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

asperges, cranberries en kastanjes uit de wok

Week de cranberries in warm water. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kastanjes in vieren.

30 MIN
Asperges, cranberries en kastanjes uit de wok

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Week de cranberries in warm water.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Snijd de kastanjes in vieren.
  • Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in schuine plakken van circa 1 cm.
  • Verwarm de wok op hoog vuur tot hij begint te walmen.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de asperges circa 1 minuut. Voeg de ui en knoflook toe en bak kort mee.
  • Voeg de kastanjes en cranberries toe en wok circa 3 minuten mee.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Mix&Match? Bekijk hier bijpassende recepten.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker