Asperges, cranberries en kastanjes uit de wok

0
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Week de cranberries in warm water.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Snijd de kastanjes in vieren.
  • Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in schuine plakken van circa 1 cm.
  • Verwarm de wok op hoog vuur tot hij begint te walmen.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de asperges circa 1 minuut. Voeg de ui en knoflook toe en bak kort mee.
  • Voeg de kastanjes en cranberries toe en wok circa 3 minuten mee.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Mix&Match? Bekijk hier bijpassende recepten.

Ingredienten

4
Personen

Asperges, cranberries en kastanjes uit de wok

  • 150 g gedroogde cranberries
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 500 g gare kastanjes
  • 1 bosje groene asperges
  • zonnebloemolie
  • zout
  • versgemalen peper
Geef je waardering
0