De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

asperge-omelet met parmaham

25 MIN
Asperge-omelet met parmaham

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelblokjes circa 5 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Breek de eieren in een kom. Voeg de melk, een beetje zout en versgemalen peper toe. Kluts door elkaar.
  • Verwijder de houterige uiteindes van de asperges en snijd de asperges in stukken van ongeveer 2 centimeter. Laat de kopjes heel. Voeg toe aan de koekenpan.
  • Scheur de parmaham in stukjes.
  • Pluk de basilicum.
  • Voeg de parmaham en basilicum toe aan de koekenpan.
  • Schenk het eimengsel over de groente en roer goed door. Houd de pan in beweging en vouw de omelet tot een ovale vorm aan een kant van de pan. Laat de omelet nog even rustig garen.

Serveren

  • Schuif de omelet omgekeerd op een bord. Serveer met de rucola en besprenkel met een beetje olijfolie extra vierge.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker