De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

ananassalsa met basilicum

Schil en snijd de ananas in blokjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen.

10 min (voor)bereidingstijd
Ananassalsa met basilicum

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schil en snijd de ananas in blokjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Snijd de bosuien in ringetjes en de basilicum in reepjes. Meng de ananas met de peper, bosuien, basilicum en honing. Knijp de limoen erboven uit en meng het sap door de salsa.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker