De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Ananassalsa met basilicum

Schil en snijd de ananas in blokjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Ananassalsa met basilicum

Bereidingswijze

Schil en snijd de ananas in blokjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Snijd de bosuien in ringetjes en de basilicum in reepjes. Meng de ananas met de peper, bosuien, basilicum en honing. Knijp de limoen erboven uit en meng het sap door de salsa.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.