Aardappels
- Breng een pan met water aan de kook. Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Kook de aardappels in circa 3 minuten gaar. Giet af en laat ze uitwasemen.
Groente
- Ontdooi de doperwten.
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Snijd de radijs in reepjes.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Snijd de achterham in blokjes.
- Snijd de bieslook in ringetjes.
- Meng in een grote kom de halvanaise, wijnazijn en de honing en roer tot een glad geheel. Breng op smaak met zout en peper.
- Roer de aardappel, tomaten, radijs, paprika, achterham, bieslook en de doperwten door de dressing.
- Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla en pluk de bladeren van de kern.
- Serveer de salade in de bladeren van de kern van de kropsla en serveer er plakken boerenbrood bij.
Meld je aan en praat mee