Het is Keurslager van Strien uit ’s-Gravenmoer die de prijs voor de Lekkerste Gehaktbal 2020 in de wacht sleept. Dit is al de derde keer dat deze keurslager de prijs in ontvangst mag nemen.

Slager Marco van Strien reageert enthousiast schrijft het vakblad van de Slagersbranche:  ,,Wat geweldig dit! Voor de derde keer winnaar van de Lekkerste Bal Gehakt. Wij zijn super trots dat we ons weer de winnaar mogen noemen van deze vakwedstrijd en heel blij dat de jury ons product al meerdere jaren waardeert.”

Heerlijke geur en fantastische smaak

Tijdens de test werden de ballen getest op geur, smaak, samenstelling en bewerking. De gehaktbal van Marco wordt door de vakjury omschreven als een mooie ambachtelijke bal. ,,Een bal zoals die hoort te zijn: mooie vorm, heerlijke geur en met een fantastische smaak. Een echte topper!” 

Eervolle vermelding

Volgende slagerijen, verdeeld over het hele land kregen een eervolle vermelding voor hun bal gehakt: keurslager de Jong in Gilze, slagerij & Traiteur Beerens in Best, Keurslager van Hest in Goirle, slagerij Stefan Haak in Capelle aan den IJssel, keurslager Tim Janssen in Groesbeek en keurslager Frank en Marleen van der Zande in Halsteren.