De feestdagen staan weer voor de deur. Maar hoe zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt? Gelukkig staan onze chefs voor je klaar met handige tips en tricks om alles soepel te laten verlopen. Zo fiets jij als een pro de feestdagen door!
&C x 24Kitchen - tips and tricks
Op zoek naar een minder ingewikkeld recept?
Voor een goede maaltijd hoef je echt geen chef te zijn of uren in de keuken te staan. Dat vind Jamie Oliver ook, daarom heeft hij recepten gemaakt die toegankelijk zijn voor iedereen. Ook in keukens maakt hij geen onderscheid. De Italiaanse, Spaanse, of Thaise keuken: niks wordt door Jamie overgeslagen. Ieder land komt aan bod met zijn eigen bijzondere ingrediënten en gerechten!
Miljuschka legt uit hoe jij kerst viert zonder stress
Wil je de mooiste gerechten op tafel zetten, maar niet de stress ervaren? Miljuschka deelt alvast 3 tips voor de feestdagen.
Tip 1: Begin op tijd
Tip 2: Een goede voorbereiding is het halve werk!
Tip 3: Je eet met je ogen!
Benieuwd naar alle tips van Miljuschka? Lees dan snel verder.
Hugo vertelt je hoe je binnen no-time een ui snijdt
Je ontkomt er bijna niet aan. Het recept geeft aan dat je een ui mag gaan snijden. De tranen branden al in je ogen. Maar met deze tip snijd je binnen no-time een ui zonder tranen! Het geheim is het gebruiken van een dunschiller.
Wil je een video tutorial zien? Kijk dan snel verder!
Perry legt uit wanneer je knoflook moet raspen of snijden
Ook knoflook is een belangrijk onderdeel in de keuken. Maar hoe weet je wanneer je knoflook het best kan snijden, raspen of zelfs persen? Het heeft allemaal te maken met allicine. Allicine is de stof in knoflook die zorgt voor de typische geur en smaak. Hoe meer allicine er vrijkomt, hoe sterker de smaak van je teentje knoflook.
Wil je weten wanneer en waarom je knoflook moet snijden of juist raspen? Checkt het snel!
Karsu helpt je met eieren testen
Het gebeurt ons allemaal weleens. Je wilt een eitje koken voor je ontbijt, maar je weet niet meer hoe lang het al in de koelkast ligt. Met deze slimme hack weet je of je ei nog goed is of je het toch beter kunt weggooien. Het enige dat je nodig hebt is je eitje en een kom met water!
Benieuwd wat het betekent als je ei naar de bodem zinkt? Lees dan verder.
Doe mee en maak kans op een KitchenAid
Een kersttaart bakken die iedereen omver blaast? Of pizza- of pastadeeg maken alsof je een pro bent? Met de KitchenAid Mixer met kantelbare kop en keramische kom (4,7 liter – genoeg voor álles van koekjes tot kerstbroden!) wordt het ineens een makkie. Kloppen, kneden, mengen. Deze krachtpatser doet het allemaal voor je. En eerlijk: hij staat ook gewoon práchtig op je aanrecht. Goed nieuws: jij kunt ’m winnen! Doe mee met onze winactie en wie weet staat deze iconische mixer binnenkort bij jou thuis de show te stelen.
Ook interessant
- 24Kitchen en Oma’s soep bundelen kracht tegen eenzaamheid van ouderen
- Dé 5 Nederlandse kerstmarkten voor foodlovers
- Mijn Voordelen
- 6x de lekkerste wortelrecepten
- 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
- Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
- Hier moet je eten in Graz
- 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
- Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
- Kan Hugo schapenhoeden als een local?
- Hugo proeft de Wild Atlantic Way
- Hugo ontdekt de Ierse dans
- Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
- Zo leef je authentiek in Dingle
- Zo leef je als een echte Dubliner
- Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
- &C x 24Kitchen - tips and tricks
- Is kwark gezonder dan yoghurt?
- Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
- 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten