Zalmburger

Wil je graag van een lekkere hamburger genieten? Dat kan! Deze zalmburgers met spinaziepesto en avocado zijn de ideale oplossing. Zo kan jij je alsnog aan je goede voornemens houden, terwijl je geniet van een heerlijke burger!

Miniatuurvoorbeeld

Doperwten-fetahapjes

Een heerlijke borrelhapje je ook gezonder klaarmaken. Deze doperwten-fetahapjes lijken op een klassieke loempia en ze zijn makkelijk te maken. Dit tussendoortje is ook heel erg geschikt om aan je kids te geven.

Miniatuurvoorbeeld

Dadelbonbons

Ben je op zoek naar een lekker tussendoortje om op tafel te zetten tijdens de koffie of thee? Deze dadelbonbons zijn helemaal goedgekeurd! Het is een bewuste variant op een klassiek tussendoortje. Dus haal snel alle ingrediënten in huis en duik snel de keuken in.

Miniatuurvoorbeeld

Gezonde kapsalon

Bij deze gezonde kapsalon worden de frietjes niet gebakken in een frituurpan. Je bakt de aardappels voor deze bewuste variant namelijk in de oven tot ze goudbruin zijn. Het is een makkelijk gerecht en deze maaltijd staat al binnen een half uur op tafel!

Miniatuurvoorbeeld

Groentechips

Ook mag je natuurlijk gerust genieten van een lekkere snack, maar doe dit dan wel met een bewuste variant. Deze groentechips van zoete aardappel, wortel en rode biet zien er feestelijk uit. Zo kan je je alsnog aan je goede voornemens houden en tegelijkertijd smullen van een lekkernij.

Miniatuurvoorbeeld

Gezonde crêpes suzette

Een heerlijk nagerecht mag niet ontbreken op dit lijstje. Deze gezonde crêpe suzette met mandarijn is echt hemels. Het perfecte gerecht om te serveren tijdens een etentje. Dus organiseert je binnenkort een diner? Dan sluit je de avond zeker feestelijk af met dit gerecht!

Miniatuurvoorbeeld