13 o-zo herkenbare frustraties tijdens het barbecueën
Barbecueën is leuk, totdat het eindelijk zover is. Wij noemen: een grillmeister met matige barbecueskills, zwarte hamburgers en lauwwarm bier. Máár ondanks alles, toch rete-gezellig. Wie herkent de volgende punten?
- 8 aanmaakblokjes, 2 flessen spiritus en 3 rituele dansen later: waar is dat verdomde vuur?
- Mijn maag is zichzelf aan het opeten - hoe lang duurt dit nog?
- Vol zitten vóórdat het eerste spiesje ook maar een beetje gaar is. Hoe? Pastasalade, stokbrood met satésaus, huzarensalade, broodje met eiersalade, rauwkost...
- *Legt druipende speklappen op grill* VUUR! VUUUUUUUR!! VUUUR!!
- Verkoolde kipsaté = nooit lekker.
- “Maar gisteren voorspelden ze nog goed weer.”
- Glazen sausflessen. Hoe hard je ook schudt, het komt er niet uit. Grr!
- Er past welgeteld 1,5 worstje op deze wegwerpbarbecue. Dat wordt een lange avond!
- Wie is de aanmaakblokjes vergeten?
- Snijden met een plastic wegwerpmes, zucht.
- “Wie wil er een groentespies?”
“….”
- Mijn kleding ruikt naar kampvuur tijdens brugklaskamp.
- Sh*t, vergeten het rooster schoon te maken na de vorige BBQ (die van vorig jaar zomer, dus). PS Zo maak je de barbecue wél makkelijk schoon >