Verwarm de oven voor op 170 ºC.
Roer de boter en de basterdsuiker, met koude handen of met de mixer los. Voeg ei, kaneelpoeder en zout toe en roer door elkaar. Meng de bloem met het bakpoeder en roer het door de boter tot een deeg. Duw het deeg plat op plasticfolie en vouw de folie dicht. Laat het deeg opstijven in de koelkast.
Bestuif het aanrecht en het deeg met bloem en rol het deeg uit tot een plak van circa 5 mm dikte. Snijd het deeg in een rechthoek en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Kluts het ei en bestrijk de bovenkant van het deeg met ei. Bestrooi met suiker en amandelschaafsel. Bak het deeg in de oven in circa 13 minuten goudbruin en gaar. Haal de Jan Hagel uit de oven en snijd er rechthoekjes van.
jan hagel
Verwarm de oven voor op 170 ºC. Roer de boter en de basterdsuiker, met koude handen of met de mixer los. Voeg ei, kaneelpoeder en zout toe en roer door elkaar. Meng de bloem met het bakpoeder en roer het door de boter tot een deeg. Duw het deeg plat op plasticfolie en vouw de folie dicht.
Meld je aan en praat mee