De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

italiaanse visstoof met cannellinibonen

Deze Italiaanse visstoof met cannellinibonen is snel, makkelijk maar vooral erg lekker. En ook nog eens glutenvrij!
30 min voorbereidingstijd
Italiaanse visstoof met cannellinibonen

Een recept van

Job en Perry

Miniatuurvoorbeeld

“Door de vis krokant te bakken, krijg je die geroosterde smaak. Daarna gaar je hem nog door in de stoof en krijgt de stoof ook nog een beetje smaak van vis erin. Het is tenslotte wel een visstoof.”

Bereidingswijze

Italiaanse visstoof met cannellinibonen

  1. Pel en snipper de ui en knoflook. Verwarm een goede scheut olijfolie in een braadpan en fruit de knoflook en ui totdat ze glazig zijn.

  2.  Schil de winterpenen en bleekselderij en snijd in kleine blokjes. Doe in de pan en fruit circa 3 minuten mee.

  3. Snijd de salie en de steeltjes van de bladpeterselie fijn en doe in de pan.

  4. Voeg de wijn, bliktomaten en groentebouillon toe aan de pan en laat circa 5 minuten inkoken. Laat de bonen uitlekken en voeg toe.

  5. Strooi een snufje zout over de huid van de vis. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de schelvisfilet circa 6 minuten op de huid totdat deze knapperig is.

  6. Leg de vis met de huid naar boven in de stoof en laat het vlees nog circa 2 minuten meegaren in de stoof. Pluk ondertussen de peterselieblaadjes.

  7. Garneer de stoof met de blaadjes bladpeterselie en een scheutje olijfolie. Serveer in een diep bord.

‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren bieden we 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.

Miniatuur

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker