- Maak de aardappels schoon en snijd in blokjes. Verwarm een pan op hoog vuur met de olijfolie. Bak de aardappels met zout en peper 10 minuten onder toeziend oog.
- Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Ris de blaadjes van de tijm. Doe de ui, knoflook en tijm erbij. Bak nog 20 minuten. Hou het het in de gaten zodat ze niet aanbranden maar wel lekkere knapperige randjes krijgen.
Zilte gebakken aardappels
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties