De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

whiskey sour

Giet het eiwit in een glas. Voeg de suikersiroop toe. Pers de helft van een citroen uit en voeg toe. Giet de bourbon erbij. Shake het geheel in een cocktailshaker. Voeg nu het ijs toe en schud nogmaals. Snijd een stukje van de sinaasappelschil af. Schenk de cocktail uit door een zeef in een schoon glas gevuld met ijs en garneer met sinaasappel.

5 min (voor)bereidingstijd
Whiskey Sour

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Bereidingswijze

Welke whiskey gebruik je best?

  1. Voor een heerlijke Whiskey Sour gebruiken wij standaard de Laphroaig 10 Year Old Single Malt whiskey. Zo krijg je een extra rokerige toets!

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker