Rudolph van Veen

Ingredienten

8
Porties

Utrechtse spoorpunten

  • 800 g koekkruimels
  • 240 g boter
  • 360 g honing

Glazuur

  • 3 el bietensap
  • 200 g poedersuiker

Extra nodig:

  • keukenmachine
  • taartpan van 21 cm doorsnede
  • plasticfolie
  • bakplaat

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten

Maal de koekkruimels grof in de keukenmachine. Smelt de boter en meng samen met de honing door het kruim. Bekleed de taartpan met plasticfolie. Druk het kruim goed en stevig aan. Laat de koek circa 10 minuten opstijven in de koelkast.

Glazuur
Meng het bietensap met de poedersuiker tot een roze smeerbaar glazuur. Bestrijk de spoorpunten ermee. Snijd de spoorpunten na het uitharden in gelijke punten.

Geef je waardering

78
Utrechtse spoorpunten