De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

thaise fruitsalade met ijs

15 min kooktijd
Thaise fruitsalade met ijs

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Zet een pan met suiker, water, citroensap en sambal naar smaak op hoog vuur en laat inkoken tot siroop. Schil de mango en verwijder de pit. Snijd de mango en peer in repen. Snijd de carambola in plakjes. Meng het fruit, verdeel over borden en lepel de siroop erover. Rooster de kokos in een droge koekenpan. Schep 4 bollen vanille ijs, rol ze door de kokos en serveer ze op de fruitsalade.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker