Zet een pan met suiker, water, citroensap en sambal naar smaak op hoog vuur en laat inkoken tot siroop. Schil de mango en verwijder de pit. Snijd de mango en peer in repen. Snijd de carambola in plakjes. Meng het fruit, verdeel over borden en lepel de siroop erover. Rooster de kokos in een droge koekenpan. Schep 4 bollen vanille ijs, rol ze door de kokos en serveer ze op de fruitsalade.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
thaise fruitsalade met ijs
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties