Bereiding
Kook de macaroni in kokend water met een beetje zout in circa 9 minuten beetgaar. Giet af, spoel de pasta met lauwwarm water af en laat uitlekken in een vergiet.
Pel en snipper de ui. Pel en snij de knoflook fijn. Snij de salie fijn. Verwarm voor de saus de boter in een pan en fruit de ui, knoflook en de salie in de boter. Voeg de bloem toe en bak 5 minuten mee. Schenk de melk er al roerend bij en kook de saus 10 minuten door.
Snij de spitskool in dunne reepjes. Kook de spitskool in ruim water met een beetje zout in circa 5 minuten beetgaar en laat de kool goed uitlekken.
Snij de gedroogde tomaatjes in reepjes en halveer de olijven. Meng ze door de macaroni en breng het geheel op smaak met een beetje zout, versgemalen peper en een scheut olijfolie extra vierge. Snij de feta in blokjes. Meng de spitskool en de feta door de saus en breng op smaak met peper en zout.
Serveren
Schep de macaroni op borden met de spitskool.
0 reacties