Verwarm de oven voor op hetelucht 200 °C. Meng in een kom de bloem met het zout en het bakpoeder. Voeg de crème fraîche en het water toe en kneed alles tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in 10 stukken en vorm er ronde bollen van. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los en bestrijk de bovenkant van de bollen ermee. Snijd de bollen aan de bovenkant met een mes kruislings in en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar. Laat de broodjes op een rooster afkoelen.
snelle volkorenbroodjes
Verwarm de oven voor op hetelucht 200 °C. Meng in een kom de bloem met het zout en het bakpoeder. Voeg de crème fraîche en het water toe en kneed alles tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in 10 stukken en vorm er ronde bollen van. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los en bestrijk de bovenkant van de bollen ermee. Snijd de bollen aan de bovenkant met een mes kruislings in en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar. Laat de broodjes op een rooster afkoelen.
0 reacties