Frambozensaus
Breng de frambozenpuree, suiker en wijn aan de kook en kook tot de suiker opgelost is.
Mangosaus
Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer de mango met suiker en wijn. Breng de mangosaus aan de kook en kook tot de suiker opgelost is.
Vanillesaus
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng in een pan de room, melk en het vanillemerg aan de kook. Roer de eidooiers los met de suiker. Meng een scheutje van de warme room door de eidooiers en schenk terug in de pan. Roer goed door en gaar de vanillesaus op laag vuur tot vla dikte.
Sneeuweieren
Klop de eieren luchtig en voeg beetje bij beetje de suiker toe. Klop tot er stijve pieken ontstaan. Breng water met melk aan de kook en laat er met een vochtige, koude ijsknijper ballen in glijden. Gaar de sneeuweieren, in de warme melk, aan elke kant 1 minuut. Serveer de sneeuweieren in diepe borden en lepel de sauzen erover.
0 reacties