Rettich-bietsalade
Schil de rettich en de bieten en schaaf er met een mandoline flinterdunne plakken van. Snijd voor de marinade de bieslook fijn en meng de bieslook met de gembersiroop, sinaasappelsap, olijfolie, sesamolie en breng op smaak met zout en peper. Marineer de bieten in de marinade.
Yoghurtsinaasappeldressing
Breng de yoghurt op smaak met sinaasappelrasp. Pluk en snijd de dragon fijn. Roer de dragon door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
Soft shell krab
Maak de krabben schoon. Meng het tempurameel met het kummelpoeder en wentel de krabben erdoor. Verhit een laag olie in een pan en bak de krabben om en om goudbruin en krokant. Laat de krabben uitlekken op keukenpapier.
Halveer de little gems in de lengte en verdeel ze met de bietensalade over borden. Halveer de krabben en verdeel ze over de little gems. Serveer met marinade en de yoghurtsinaasappeldressing.
Schil de rettich en de bieten en schaaf er met een mandoline flinterdunne plakken van. Snijd voor de marinade de bieslook fijn en meng de bieslook met de gembersiroop, sinaasappelsap, olijfolie, sesamolie en breng op smaak met zout en peper. Marineer de bieten in de marinade.
0 reacties