Salade van krokant Turks brood met rucola en knoflookdressing

1
Gemiddeld

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Snijd het brood in blokjes. Verhit olie in een pan en bak het brood goudbruin en krokant en laat de croutons op keukenpapier afkoelen. Halveer de kerstomaten. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Snijd de feta in blokjes. Meng de croutons, tomaten, paprika, feta en rucola met elkaar en maak aan met olie, zout en peper. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de yoghurt en de knoflook en breng op smaak met zout en peper. Serveer bij de salade.

Ingredienten

4
Personen

Salade van krokant Turks brood met rucola en knoflookdressing

  • 0.5 Turks brood
  • olijfolie
  • 250 g kerstomaten
  • 1 rode paprika
  • 200 g feta
  • 75 g rucola
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 ml Turkse yoghurt
Geef je waardering
1