De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salade van krokant turks brood met rucola en knoflookdressing

20 min kooktijd
Salade van krokant Turks brood met rucola en knoflookdressing

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd het brood in blokjes. Verhit olie in een pan en bak het brood goudbruin en krokant en laat de croutons op keukenpapier afkoelen. Halveer de kerstomaten. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Snijd de feta in blokjes. Meng de croutons, tomaten, paprika, feta en rucola met elkaar en maak aan met olie, zout en peper. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de yoghurt en de knoflook en breng op smaak met zout en peper. Serveer bij de salade.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker