Snijd het brood in blokjes. Verhit olie in een pan en bak het brood goudbruin en krokant en laat de croutons op keukenpapier afkoelen. Halveer de kerstomaten. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Snijd de feta in blokjes. Meng de croutons, tomaten, paprika, feta en rucola met elkaar en maak aan met olie, zout en peper. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de yoghurt en de knoflook en breng op smaak met zout en peper. Serveer bij de salade.
Salade van krokant Turks brood met rucola en knoflookdressing
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept⦠Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties