De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Rood fruit pannenkoekentaart

Smelt de boter. Maak een beslag van de bloem, bakpoeder, melk, eieren, een snufje zout en boter. Verhit olie in een pan, schep er een laagje beslag in en bak tot de bovenkant droog is. Draai de pannenkoek om en bak hem gaar. Herhaal dit tot het beslag op is.

25 MIN
Rood fruit pannenkoekentaart
Bianca Janssen

Bereidingswijze

Smelt de boter. Maak een beslag van de bloem, bakpoeder, melk, eieren, een snufje zout en boter. Verhit olie in een pan, schep er een laagje beslag in en bak tot de bovenkant droog is. Draai de pannenkoek om en bak hem gaar. Herhaal dit tot het beslag op is.

Snijd het fruit in gelijke stukken. Pluk en snijd de basilicum in reepjes. Houd een gedeelte van het fruit achter voor de garnering. Meng de Griekse yoghurt met de honing, het overige fruit en de basilicum.

Bestrijk de pannenkoeken, op één na, met de yoghurt en stapel ze op elkaar. Leg de niet besmeerde pannenkoek bovenop. Verdeel het achtergehouden rode fruit op de bovenste pannenkoek.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker