De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rockefeller Oesters

Verwarm de grill van de oven voor. Smelt de boter. Pel en snipper de sjalot. Pluk en hak de dragon en de peterselie. Snijd de korstjes van het brood en maal het brood tot broodkruim. Meng dit alles met de tabasco in de vijzel tot een dikke pasta. Open de oesters.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Rockefeller Oesters

Bereidingswijze

Verwarm de grill van de oven voor. Smelt de boter. Pel en snipper de sjalot. Pluk en hak de dragon en de peterselie. Snijd de korstjes van het brood en maal het brood tot broodkruim. Meng dit alles met de tabasco in de vijzel tot een dikke pasta. Open de oesters. Zet ze op een bakplaat met een laag zeezout. Verdeeld de pasta erover. Zet ze 5 minuten onder de grill. Serveer de Rockefeller oesters op een bord met zout en partjes citroen.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.