Rauwkost met 2 dips

9
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn. Snijd de ansjovis fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten door de yoghurt en schep de dip in een bakje. Pel en snijd de knoflook fijn en meng ze met de eidooier, citroen, zout en peper. Klop er beetje bij beetje de olie door en schenk de aioli in een bakje. Halveer de komkommer en paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer en paprika's in reepjes. Schil de bleekselderij en snijd hem in reepjes. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Verdeel de groente over borden en serveer met de dips.

Ingredienten

4
Personen

Yoghurt/ansjovisdressing

  • 0.5 rode peper
  • 1 blikje ansjovis
  • 1 teentjes knoflook
  • 200 mll Griekse yoghurt

Aioli

  • 4 teentjes knoflook
  • 2 eidooiers
  • 0.5 citroen
  • zout
  • versgemalen peper
  • 150 ml olijfolie

Rauwkost

  • 1 komkommer
  • 2 rode paprika's
  • 3 stengels bleekselderij
  • 1 kleine bloemkool
Geef je waardering
9