De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rauwkost met 2 dips

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Rauwkost met 2 dips

Bereidingswijze

Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn. Snijd de ansjovis fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten door de yoghurt en schep de dip in een bakje. Pel en snijd de knoflook fijn en meng ze met de eidooier, citroen, zout en peper. Klop er beetje bij beetje de olie door en schenk de aioli in een bakje. Halveer de komkommer en paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer en paprika's in reepjes. Schil de bleekselderij en snijd hem in reepjes. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Verdeel de groente over borden en serveer met de dips.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.