De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pittige maïskolven

20 MIN
Pittige maïskolven

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Maak de maïskolven schoon en snijd ze door de helft. Stoom of kook de maïskolven in circa 10 minuten gaar. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Schil en rasp de gember. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de maïskolven circa 3 minuten. Voeg de boter, knoflook, peper en gember toe en bak kort mee. Bedruip de maïskolven met het pittige botermengsel.

Lekker met gegrilde kip en salade.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker