De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pasta met een waanzinnige saus van lam

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pasta met een waanzinnige saus van lam

Bereidingswijze

  • Maal venkelzaad, komijn, peper en zout in een vijzel fijn.
  • Ris de naaldjes van de rozemarijn en de blaadjes van de oregano. 
  • Doe de pastinaak, winterpeen, ui, knoflook, rozemarijn, oregano en lamslever in de keukenmachine met een hakmes. Hak het tot een fijne pasta.
  • Zet een pan op het vuur met met olijfolie erin en bak eerst een minuutje het kruidenmengsel uit de vijzel. Voeg daarna de pasta van groenten en lever toe, bak 5 minuten. Bak het gehakt nog 7 minuten mee.
  • Giet er nu de wijn en passata erbij. Vul de lege fles met water en schud de rest van de passata los en giet bij de rest van de saus.
  • Breng aan de kook en laat 30 minuten pruttelen zodat alle smaken bij elkaar komen.
  • Rasp de Pecorino. Kook de pasta gaar giet af en doe terug in de pan. Doe er royaal saus en de helft van de Pecorino overheen en verwarm nog even. Bestrooi de pasta op borden met de rest van de Pecorino.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.