De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pappardelle al filetto e tartufo (Pappardelle met biefstuk en truffel)

​​​​​​​Pel en snipper de sjalot. Snijd de peterselie fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Fruit de sjalot circa 2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en bak circa 10 minuten op middelhoog vuur. Zet het vuur uit, voeg twee derde van de peterselie toe en meng goed door.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pappardelle al filetto e tartufo (Pappardelle met biefstuk en truffel)

Bereidingswijze

Gebakken paddenstoelen
Pel en snipper de sjalot. Snijd de peterselie fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Fruit de sjalot circa 2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en bak circa 10 minuten op middelhoog vuur. Zet het vuur uit, voeg twee derde van de peterselie toe en meng goed door.

Biefstuk en truffel
Snijd de biefstuk in blokjes van circa 3 centimeter. Hak de peterselie. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan. Bak de biefstuk op hoog vuur circa 2 minuten. Zet het vuur uit en blus af met de brandy. Voeg de truffelpasta, gedroogde tomaten en kalfsjus toe en kook circa 2 minuten. Meng de pasta erdoor.

Serveren
Verdeel de gebakken paddenstoelen over de borden en schep de biefstuk erover.
Schaaf de truffel erover en rasp de Parmezaanse kaas over het gerecht. Bestrooi met de resterende peterselie.

 

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.