De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Octopus is niet eng

240 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Octopus is niet eng

Bereidingswijze

  • Snijd de octopus in stukken.
  • Doe alles in een grote pan met deksel.
  • Pel de sjalotten en snijd doormidden. Snijd de citroen in vieren.
  • Zet op het kleinste vuurtje en laat 4 uur sudderen.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.