De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

No-bake pepernotencheesecake

Pepernoten + cheesecake = heaven!

Direct naar recept
No-bake pepernotencheesecake

Bereidingswijze

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Smelt de roomboter en hak de kruidnoten fijn in een keukenmachine. Meng de boter met de gemalen kruidnoten in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Laat hard worden in de koelkast. Breek de chocolade in grove stukken en doe in een hittebestendige kom.

Smelt de chocolade au bain-marie. Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf en roer de roomkaas los. Meng de slagroom met de roomkaas met een spatel tot een luchtig mengsel. Meng de gesmolten chocolade door het roommengsel en giet bovenop de bodem in de springvorm. Strijk indien nodig glad met een spatel.

Laat de cheesecake ten minste vier uur opstijven in de koelkast, maar het liefst de hele nacht. Verdeel de kruidnoten ter garnering over de cheesecake (eventueel grof gehakt).

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.