Makreeldip met komkommer

2
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
Pluk de makreel en controleer op graatjes. Hak het vlees van de makreel fijn. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Pluk en hak de peterselie, meng de makreel, ui, knoflook, peterselie, yoghurt, en azijn met elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de komkommer in reepjes zo groot als een frietje, verwijder wel de zaadlijsten.

Tip: bewaar de makreeldip nog maximaal 3 dagen in de koelkast.

Ingredienten

1
Porties

Makreeldip met komkommer

  • 1 gerookte makreel
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode ui
  • 200 ml yoghurt
  • 1 el rode wijnazijn
  • 0.5 bos peterselie
  • 1 komkommer
Geef je waardering
2