Tip: bewaar de makreeldip nog maximaal 3 dagen in de koelkast.
Makreeldip met komkommer
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Pluk de makreel en controleer op graatjes. Hak het vlees van de makreel fijn. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Pluk en hak de peterselie, meng de makreel, ui, knoflook, peterselie, yoghurt, en azijn met elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de komkommer in reepjes zo groot als een frietje, verwijder wel de zaadlijsten.
Tip: bewaar de makreeldip nog maximaal 3 dagen in de koelkast.
Tip: bewaar de makreeldip nog maximaal 3 dagen in de koelkast.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties