Verwarm de oven op 180 ºC. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Leg ze op elkaar en rol ze tot een plak van circa 20x20 centimeter. Snijd het bladerdeeg repen in repen van circa 1,5 cm breed.
Vouw de slierten tot krakelingen en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Kluts de eidooier met de room en bestrijk de bovenkanten van de krakelingen ermee. Meng de suiker met het kaneelpoeder en bestrooi het deeg ermee. Laat voor het mooiste resultaat het deeg circa 10 minuten rusten. Bak de koekjes in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
makkelijke krakelingen
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Meld je aan en praat mee