Week
de rozijnen, krenten, abrikozen in circa 1 uur in de likeur. Snijd de abrikozen
in stukjes. Klop de eieren los met de melk en de suiker. Meng de bloem met het
bakpoeder en meng met het eimengsel tot een glad beslag. Halveer het
vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Hak de walnoten en meng
met de rozijnen, krenten, abrikozen, vanillemerg, sinaasappelblokjes en kaneelpoeder
door het beslag. Vet een puddingvorm in en schenk het beslag erin. Sluit af met
de deksel en gaar de pudding au bain-marie circa 1 uur en 30 minuten.
Stroopsaus
Verwarm
de appelstroop tot handwarm en roer de boter erdoor tot een smeuïge saus.
Serveer
de trommelkoek met de stroopsaus.
20 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties