Verwarm de oven voor op 200 °C.
Scheur het brood in stukken en schep in het bakje van de staafmixer.
Ris de oregano en tijm en voeg samen met de boter, zout en versgemalen peper toe aan het brood. Draai tot een grof broodkruim.
Halveer de kipfilet horizontaal over de lengte met een scherp mes, bestrooi met een beetje zout en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bedek de kipfilets met een flinke laag broodkruim en gaar circa 15 minuten in de oven.
Schil en snijd de bieten in kleine blokjes.
Rasp de schil van de limoen en halveer de limoen. Roer limoenrasp en het sap van een halve limoen door de crème fraîche. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Meng de crème fraîche door de bieten.
Snijd de courgette in dunne linten, meng er een scheutje olijfolie extra vierge door en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Snijd de andere halve limoen in 4 partjes.
Serveren
Schep de bietensalade en courgette op bord en leg de kipfilet erbij.
Meld je aan en praat mee