De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kaisermelange

Verdeel de eidooiers over vier glazen. Voeg per glas een theelepel suiker toe en roer dit goed door. Klop de slagroom. Hak de chocolade. Schenk in elk glas een kopje koffie. Schenk de slagroom voorzichtig op de koffie en bestrooi het met de gehakte chocolade.

5 min kooktijd
Kaisermelange

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verdeel de eidooiers over vier glazen. Voeg per glas een theelepel suiker toe en roer dit goed door. Klop de slagroom. Hak de chocolade. Schenk in elk glas een kopje koffie. Schenk de slagroom voorzichtig op de koffie en bestrooi het met de gehakte chocolade.

Dit recept komt uit de aflevering over Wenen van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker