De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Italiaanse Minestronesoep

In dit recept maken we een supermakkelijke maar verrassende minestronesoep met ravioli, cavolo nero, champignons en bonen. 

10 min. voorbereidingstijd
20 min. wachttijd
Direct naar recept
Italiaanse minestronesoep

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

''Soep, er zijn zoveel varianten te bedenken. Toch neig je vaak naar de welbekende recepten. Dit terwijl je praktisch met elke groente zelf gemakkelijk een soep kunt maken!''

Bereidingswijze

Italiaanse Minestronesoep

  1. Snipper de ui en snijd de knoflook in dunne plakjes.Verwarm een scheut olijfolie en bak de ui en knoflook glazig.

  2. Snijd de groente en bak circa 2 minuten mee.

  3. Voeg de groentebouillon toe aan de pan en breng aan de kook. Laat daarna voor 15 minuten met de deksel op de pan zachtjes doorkoken. Voeg in de laatste 5 minuten de ravioli toe.

  4. Spoel de cannellini-bonen af, laat ze kort uitlekken en voeg ze samen toe aan de soep. Verwarm kort mee.

  5. Verdeel de soep over 4 kommen en voeg naar smaak de truffeltapenade toe.

    Heb je overgebleven groente in je koelkast? Voeg het toe aan je minestronesoep voor een extra rijkgevulde soep.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.