De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Irene's walnootfudge

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Irene's walnootfudge

Bereidingswijze

Breng de suiker, de room en de glucose aan de kook, het liefst in een koperen pan. Voeg cacaopoeder toe en kook door tot 117 ºC. Houd de randen vochtig om greinen te voorkomen.

Haal de karamel van het vuur en voeg de boter toe. Laat de boter smelten en roer door. Laat de massa afkoelen tot 80 ºC en giet uit op een marmeren plaat. Tableer de fudge tot 45 ºC. Of giet de fudge in een bekken en mix met een handmixer tot 45 ºC.

Meng de afgekoelde fudge met de geroosterde walnoten. Werk de fudge tot een soort worst. Laat de fudge het liefst een nacht rusten voor het lekkerste resultaat.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.