Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de bloem en het bakpoeder in een kom. Doe de bloem op een schoon oppervlak, maak in het midden een kuil en breek er de eieren in. Klop de eieren voorzichtig en voeg de bloem langzaam toe met behulp van een vork. Kneed vervolgens het deeg met je handen tot een bal en laat circa 1 uur rusten. Snijd de worst, groene paprika's en tomaten. Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook en bak beide circa 2 minuten. Voeg de tomatenpuree en het tomatensap toe en breng aan de kook. Ris de naalden van de rozemarijn en hak ze fijn. Voeg de suiker en rozemarijn toe, meng de saus en zet opzij om te rusten. Verdeel het deeg in 4 kleine bollen. Rol de bollen uit tot 4 bodems van circa een halve centimeter dik. Leg de pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat en wrijf in met de tomatensaus. Strooi er vervolgens geitenkaas, worst, groene paprika's en gehalveerde kerstomaatjes over. Rasp de Parmezaanse kaas over de pizza en bak circa 20 minuten in oven. Scheur de basilicum in stukjes en strooi over de pizza.
Fruitsalade met vanillesiroop
Breng het water met de suiker in een steelpan aan de kook voor de siroop. Hak de salie fijn en voeg samen met het vanillestokje toe. Laat het mengsel afkoelen. Snijd het fruit in blokjes en doe alles in een kom. Voeg de afgekoelde siroop toe, meng en serveer.

0 reacties