De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Hartige wentelteefjes met linzen-wokgarnalensalade

Mix de ingrediënten voor de wentelteefjes in een diep bord. Kluts de eieren, voeg melk toe. Kluts het paprikapoeder en een snufje peper en zout door het ei-mengsel heen.

Direct naar recept
Hartige wentelteefjes met linzen-wokgarnalensalade

Bereidingswijze

Mix de ingrediënten voor de wentelteefjes in een diep bord. Kluts de eieren, voeg melk toe. Kluts het paprikapoeder en een snufje peper en zout door het ei-mengsel heen. Verwarm een klontje boter in een anti-aanbakpan. Leg een snee brood in het beslag (verdrink het brood) en keer direct om. Bak de boterham 2 minuten in de boter in de pan. Draai na 2 minuten om en bak ook de andere kant ook ongeveer 2 minuten. Maak de salade. Snijd de prei in dunne ringen. Bak de prei met de wokgarnalen, totdat de wokgarnalen roze kleuren. Laat de linzen uitlekken. Mix de linzen met de gebakken wokgarnalen-preimix. Maak de vinaigrette. Klop in een kom de azijn, mosterd en honing door elkaar. Blijf kloppen tijdens het toevoegen van de olie. Mix de linzensalade met de vinaigrette. Snijd de wentelteefjes diagonaal doormidden en serveer met de linzensalade. Serveer met een eetlepel Griekse yoghurt en wat gesneden takjes peterselie. Breng op smaak met peper en zout.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.